Field Marketing

1 op 1 Advies is dé partner voor bedrijven die de consument via field marketing benaderen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de obstakels en weten we waar de kansen liggen.

Onze field experts gaan iedere dag vol energie op pad om producten en diensten van onze opdrachtgevers bij de consument onder de aandacht te brengen. Hierbij voeren wij het directe verkooptraject voor u van a tot z uit. Ook denken wij actief mee over doelstellingen, procesoptimalisatie, uitdraging van het imago en het vergaren van klantinformatie. Onze medewerkers zijn onder andere uitgerust met tablets, zodat klantdata direct in het systeem ingevoerd kan worden. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten die alleen het directe verkooptraject verzorgen.

Overtuigingskracht en kwaliteit

Onze field experts zijn in staat om consumenten te overtuigen van een product of dienst op een wijze waarbij niet alleen de doelstellingen behaald worden, maar ook een maximale tevredenheid bij de klant gerealiseerd wordt. Bij 1 op 1 Advies gaan kwaliteit en kwantiteit namelijk hand in hand. Inmiddels hebben wij al voor meerdere bekende bedrijven, zoals Eneco, Green Choice, KPN, Telfort, Xs4all, T-Mobile en Ziggo gewerkt.

Training & coaching

Al onze field experts hebben een zesde zintuig voor verkopen en ademen commercie. Door het geven van uitgebreide trainingen en coaching on the job zorgen wij ervoor dat al onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden en dat zij uitgedaagd worden om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Voordelen van 1 op 1 Advies

  • Gespecialiseerd en gecertificeerd in field marketing
  • Professionele field experts
  • Kwaliteit en kwantiteit gaan bij ons hand in hand
  • Naast directe verkopen ook meedenken over verkoop- en procesoptimalisatie
  • Haalbare doelstellingen,