Werkveld

Field marketing is binnen veel branches niet meer weg te denken uit het marketingbeleid. In tegenstelling tot traditionele marketingvormen biedt field marketing, door het face-to-face contact met de consument, veel onderscheidende mogelijkheden. Zo kun je de consument persoonlijk spreken, informeren, adviseren en overtuigen. Bovendien kun je mogelijke bezwaren, vragen en obstakels direct pareren en weerleggen.

Levensmiddelen

Bij levensmiddelen staan consumenten niet vaak stil bij de kwaliteit van voedsel. Wij werken samen met een partner waarbij met alles rekening is gehouden, van lactose/gluten intolerantie tot een wegwijzer voor een gezonde voeding. Dit alles met een omruilgarantie en gratis bezorging. Gezonder kunnen we het niet maken wel lekkerder.

Telecombedrijven

Telecom omvat veel verschillende diensten, zoals telefonie, internet en interactieve TV. Elke klant heeft een andere behoefte; de een wil een uitgebreid TV-pakket terwijl de ander prioriteit geeft aan snel internet. Onze ervaren field experts weten tijdens een gesprek de wensen en behoeften van de consument te achterhalen en hierop in te spelen met een passend aanbod.

Overige branches

Field marketing kan binnen vele, verschillende branches een waardevol instrument zijn. Persoonlijke verkoop biedt de mogelijkheid om extra informatie te geven, direct in te spelen op twijfels en om vertrouwen te wekken bij de consument. En dat kan voor bijvoorbeeld ingewikkelde abonnementen een doorslaggevende factor zijn. Benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Vul het contactformulier in of laat een terugbelverzoek achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!