Bespaaradviseur

Dit ga je doen als bespaaradviseur

Mensen actief benaderen en positief verrassen met advies over hoe ze hun energiekosten kunnen verlagen en ook nog eens kunnen bijdragen aan een schoner milieu, daar word jij blij van. Je helpt consumenten en bedrijven om inzicht te krijgen in hun energieverbruik en kijkt graag met hen mee voor een duurzamer verbruik en een lagere rekening. Daarbij ben je oprecht betrokken en een doorzetter, maar geen doordouwer. Wanneer klanten enthousiast geworden zijn, maak je een eventuele overstap perfect voor hen in orde. En met jouw telefoonnummer op zak mag de klant gerust nog eens bellen als er vragen zijn. Krijg jij een glimlach van deze beschrijving?

Heb je zin om onderdeel te worden van een jong, gemotiveerd bedrijf en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Met wie ga je werken?

1 op 1 Advies is recentelijk opgericht, maar beschikt over jarenlange expertise op het gebied van energie, besparing en duurzaamheid. Ons kantoor staat in Hengelo (OV), maar daar zul je dagelijks maar heel even zijn want de meeste tijd doen we wat we het leukst vinden: consumenten en bedrijven bezoeken en hen voorzien van het allerbeste advies. Wat ons drijft is duurzame relaties met onze klanten. We gaan dan ook standaard eens per jaar naar onze klanten terug om te horen hoe het gaat. Ons huidige team bestaat uit mensen met diverse achtergronden, maar we hebben één ding gemeen: we zijn allemaal gedreven en geloven in wat we doen.

Zo ziet een werkdag eruit

Dagelijks ga je op pad met een gezellig en gemotiveerd team. Maar natuurlijk niet voordat we ons half uurtje training op kantoor hebben genoten. Alles duidelijk? Dan stappen we gezamenlijk in de auto en rijden we naar onze wijk voor vandaag. Natuurlijk ben jij die klant niet vergeten die vorige week vroeg of je een andere dag kon terugkomen, dus daar ga je direct even langs. De meeste contacten beginnen met een bakje koffie en een korte uitleg. Je laat zien hoe mensen inzicht krijgen in hun verbruik en kunnen besparen op kosten. Als ze willen, loop je direct even een rondje met hen door huis of het bedrijf. Veel mensen zijn blij verrast met jouw bezoek; hun huidige energieleverancier hebben ze in al die tijd nog nooit gezien. Een enkeling wil dat je direct alles voor hen in orde maakt, wat je tot in de puntjes voor hen verzorgt. Je geeft nog even je telefoonnummer voor het geval jouw nieuwe klant vragen heeft en ziet dat het al 20:00 uur is. “Hè, nu al tijd?”

Natuurlijk vind jij het niet erg als het eens een uurtje later wordt. Na heel wat bakjes koffie (of thee) rijd je aan het eind van de dag tevreden met je team mee terug en noteert nog even een vraag van een klant die je niet kon beantwoorden, voor tijdens de training morgen.

Dagelijks starten we om 11:00 uur training tot 11:30, rond 13:00 uur bezoek je je eerste klant en rond 20:00 uur ronden we het af. Welkom bij 1 op 1 Advies!

Goede voorbereiding

Natuurlijk sturen wij jou niet zomaar op pad, maar bieden je de allerbeste voorbereiding. Je carrière bij 1 op 1 Advies begint met een meeloopdag. Als het werk je inderdaad leuk lijkt, dan volg je een aantal korte modules en trainingen, zowel intern als extern. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Wij zorgen ervoor dat je zowel inhoudelijk maar ook van de benodigde gedragscodes goed op de hoogte bent. De trainingen sluit je af met een toets. Heb je deze behaald, dan mag je jezelf officieel DMCC-gecertificeerd energieadviseur noemen. Natuurlijk begint het echte leren pas in de praktijk. Wij zullen je daar volop terzijde staan en al je vragen beantwoorden.

Doorgroeien

Het leuke van ons jonge bedrijf is dat er volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Zie jij jezelf eventueel doorgroeien naar teamleider, projectmanager of misschien zelfs meer? Wij juichen dit alleen maar toe!

Wat bieden wij?

Werken in een gemotiveerd, informeel en leuk team, veel ruimte voor eigen invulling, een marktconform salaris en extra beloning naar resultaat, goede training en altijd aanwezige coaching, leuke uitjes en een omgeving met volop groeimogelijkheden. En natuurlijk vooral de leukste baan die je je kunt bedenken!

 Wat breng je mee?

Jij…

 • bent een doorzetter;
 • bent 18 jaar of ouder;
 • bent fit en loopt moeiteloos een dag van deur tot deur;
 • houdt van koffie (thee of water mag ook);
 • bent betrokken en wilt mensen voorzien van advies waar ze echt iets aan hebben;
 • bent communicatief vaardig en maakt mensgericht contact met klanten;
 • beschikt over een vleugje humor (en gaat moeiteloos om met opmerkingen als “Nee hè, alweer één aan de deur”);
 • hebt gevoel voor sales en hebt plezier in dit werk;
 • hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent representatief en respectvol naar klanten;
 • vindt het een uitdaging om steeds beter te worden en je wilt jezelf ontwikkelen;
 • spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • bent minimaal 4 werkdagen per week beschikbaar van 11:00 – 20:00 uur, waarbij het ook een keer wat later mag worden.
 • Staat open voor leuke incentives op zaterdag, afgesloten met een bbq of etentje op kosten van de zaak (ongeveer eens per 3 maand, niet verplicht)
 • kunt dagelijks op eigen gelegenheid van en naar ons kantoor in Hengelo komen.

Opleidingsniveau vinden wij niet zo belangrijk, je moet vooral een doorzetter zijn. Wel moet je in staat zijn om je verhaal te doen richting klanten.

Ben je er klaar voor?

Stuur dan nu je sollicitatie naar recruitment, t.a.v. Soma Ahmed. Bij vragen kun je haar mailen via recruitment@1op1advies.nl of bellen via mobiel: 06-48244494 of via kantoor: 074-7110225. Startdatum zo snel mogelijk. Wij reageren altijd op de sollicitaties, bij geschiktheid ontvang je van ons een uitnodiging voor, jawel, een lekker bakje koffie en kennismaking op ons kantoor te Hengelo.